Behandlingar

Medicinsk fotvård / Fotvård

Inleds med ett bubbligt fotbad. Naglarna klipps, filas, slipas och nagelbanden putsas till. Förhårdnader, liktornar eller självsprickor behandlas efter dess behov. Fötterna filas och får en skön massage som avslutning.

Pedikyr

Ett skönt fotbad innan naglar klipps och slipas. Nagelbanden fixas till och naglar blir lackade om man vill. Fötterna filas och det avslutas med en massage. OBS! Inget skärande i denna behandling. Har du förhårdnader el likn så boka en fotvård.

Fot-Spa

Inleds med ett fotbad. En skön peeling som tar bort döda hudceller. Leran ger en värmande känsla innan allt avslutas med en skön massage.

Jag använder Rosenseriens produkter som är helt ekologiska.

Spa-Fotvård

En kombination av Fotvård och Fot-spa

Vaxning

Traditionell vaxning som avslutas med massageolja för att få bort ev rester av vax OBS! EJ Brasiliansk eller i ansiktet.

Massage

Finsk massage är en djupare massage. Vid helkroppsmassage ingår även massage på mage och bröstmuskler om man vill. Är man gravid ska magen inte masseras så det är viktigt att säga till.

Minimanikyr/Manikyr med lack

Vid båda behandlingarna så rengörs nagelbanden. Naglarna filas, poleras och blir insmorda med nagelbandsolja. Minimanikyr är utan lack. Manikyren är inklusive lackning.

Hand-Spa

Inleds med fingerbad. Rengöring av nagelband. Filning och polering av naglarna. Härlig peeling som följs av mask. Lackning av naglar och nagelbandsolja. Avslutas med en skön massage.